Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@17:44:19 GMT

این جماعت را نشانی دیگر است

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۱۸۶۹۸

این جماعت را نشانی دیگر است

۱۰ دسامبر؛ به عنوان روز جهانی حقوق بشر نامگذاری شده است. مجمع عمومی سازمان ملل متحد، در سال ۱۹۴۸ میلادی اعلامیه جهانی حقوق بشر را با هدف جلب توجه جهانی به حق آزادی و برابری تمام انسان‌ها به تصویب رساند.

به گزارش خبرنگار ایمنا و بر اساس یادداشتی که عباس خامه یار، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی در لبنان، به مناسبت روز جهانی حقوق بشر در اختیار خبرگزاری ایمنا قرار داده است: ١٠ دسامبر، به عنوان روز جهانی حقوق بشر نامگذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجمع عمومی سازمان ملل متحد، در سال ۱۹۴۸ م اعلامیه جهانی حقوق بشر را با هدف جلب توجه جهانی به حق آزادی و برابری تمام انسان‌ها به تصویب رساند.

این اعلامیه یکی از مهمترین و گسترده‌ترین اسناد منتشرشده بین‌المللی به شمار می‌رود و به ۵۰۰ زبان زنده دنیا ترجمه شده است.

مفاد این اعلامیه حقوق بنیادی در حوزه‌های مختلف سیاسی، شهروندی و مدنی، فرهنگی، اقتصادی، و اجتماعی ای را مشخص کرده که تمام انسان‌ها در هر کشوری فارغ از جنسیت، ملیت، رنگ پوست، زبان و عقیده باید از آن برخوردار شوند.

این شرح مفصل که دست‌مایه تحقیقات و پژوهش‌های علمی در زمینه حقوق بشر شد، مرا به ادای احترام و تجلیل از بانیان منشور در زمان تدوین آن وامی‌دارد؛ همچنین از کسانی که حامی درون‌مایه و شعارهای اصلی این اعلامیه هستند؛ آنان که در جهت آگاهی بخشی ملت‌ها از حقوق بشر و برابری انسان‌ها و محقق شدن آن در سراسر جهان، در یمن، بحرین، فلسطین، سوریه و عراق و سایر نقاط جهان، پیوسته تلاش می‌کنند. سپاس آنان را که مدافع حقوق اقلیت‌های مسلمان در جوامع غربی، کشوهای شرق آسیا و دیگر نقاط جهان هستند.

اما سپاس بی کران مختص کسانی است که بستر را برای اعمال و اجرایی کردن انواع مختلف تحریم‌ها، انحصار علمی و فناوری هسته‌ای فراهم کرده‌اند!! آنان که با اقدامات خود زمینه‌ساز پیگیری جنایات جنگی و نسل‌کشی هستند!!

سپاس فراوان از قدرت‌های بزرگ به خاطر سو استفاده سیاسی از بحران کرونا! آری.. زحمات بی دریغشان در زمینه بازی با جان میلیون‌ها انسان شایسته تقدیر است!!!

با تشکر از تمام قدرت‌های بزرگ که بحران همه‌گیری ویروس کرونا را تشدید و شرایطی ایجاد کرده‌اند که برخی کشورها بیش از هر کشور دیگری در جهان از این ویروس هولناک متضرر شوند.

سپاس از شورای حقوق‌بشر سازمان ملل متحد و به طور کل سازمان ملل متحد به پاس اقداماتی که شرایطی فراهم آورد که آدمی اکنون دستیابی به حقوق اولیه خود را دست نیافتنی می‌پندارد!!

سپاس بی پایان به این دلیل که انسان کم بهره‌ترین موجود از برکت‌های این جهان شده است!

سپاس و صد سپاس به این دلیل که «اشرف مخلوقات» از دید این جماعت (قدرت‌های بزرگ) کم اهمیت‌ترین و بی ارزش‌ترین است!!

سپاس بی کران به پاس تحریم‌های ۴۰ ساله علیه کشورم و اعمال شدیدترین تحریم‌ها علیه مردمش که آخرین آن محرومیت ایران از دریافت واکسن، دارو و تجهیزات درمان کرونا بود!

به راستی اینان از کدامین جهان سخن می‌گویند؟! «این جماعت را نشانی دیگر است».

کد خبر 541478

منبع: ایمنا

کلیدواژه: حقوق بشر ستاد حقوق بشر حقوق خامه یار آمریکا اسرائیل نقض حقوق بشر شورای حقوق بشر دبیر ستاد حقوق بشر ایران کمیسر عالی حقوق بشر سازمان دیده بان حقوق بشر قطعنامه حقوق بشری گزارشگر ویژه حقوق بشر حقوق بشر اسلامی روز جهانی حقوق بشر فعال حقوق بشر حقوق بشر آمریکایی گناه حقوق بشری تحریم تحریم های اقتصادی تحریم علیه ایران لبنان رایزن فرهنگی ایران در لبنان تحریم تسلیحاتی ایران تحریم نفتی طرح مقابله با تحریم های آمریکا تحریم بین المللی طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها تحریم های آمریکا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سازمان ملل متحد جهانی حقوق بشر انسان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۸۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهره‌های هالیوودی خواستار تغییر جهان با هنر شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، ده‌ها چهره خلاق و فعال برجسته هالیوود نامه‌ای سرگشاده را در پاسخ به تعطیلی شرکت تولید فیلم «پارتیسیپنت» امضا کرده و از صنعت فیلم خواسته‌اند مانند این کمپانی به ایجاد تغییرات از طریق فیلم و تلویزیون بپردازد.

جورج کلونی، آلفونسو کوارون، ایوا دوورنی، جین فوندا، رجینا کینگ، وایولا دیویس، تارانا برک بنیانگذار «جنبش می تو»، وکیل حقوق مدنی برایان استیونسون از جمله امضاکنندگان این نامه هستند.

در نامه آمده است: وقتی با کمپانی «پارتیسیپنت» خداحافظی می‌کنیم، باید تاکید کنیم که اکنون داستان سرایی متکی بر ارزش‌ها بیش از هر زمان دیگری مورد نیاز است. اکنون یک اکوسیستم کامل از افرادی وجود دارد که با ۲۰ سال کار این کمپانی آماده همکاری با شما هستند.

«پارتیسیپنت» که سال ۲۰۰۴ توسط جف اسکول تاسیس شد، ماه پیش خبر تعطیلی خود را منتشر کرد. تعطیلی این شرکت که برنده ۲۱ جایزه اسکار و ۸۶ نامزدی شده بود و بیش از ۳.۳ میلیارد دلار در بازار جهانی فروش کرده بود و بر ساخت فیلم‌هایی درباره مسایل بشردوستانه، عدالت و فساد تاکید داشت، با موجی از تاسف در میان صنعت فیلم روبه‌رو شد.

«روما» ساخته آلفونسو کوارون که برنده اسکار ۲۰۱۸ شد و با دقت زندگی یک خانواده در مکزیکوسیتی را به تصویر می‌کشید، از جمله فیلم‌های این کمپانی بود که موجب ایجاد بحث‌هایی جدی پیرامون حقوق کارگران در مکزیک شد و در نهایت منجر به معرفی اولین منشور ملی حقوق کارگران خانگی به کنگره شد. این نوع تاثیر همان چیزی است که این گروه از بازیگران و چهره‌های صنعت فیلم می‌خواهند تا زنده بمانند، زیرا رسانه‌ها امروز در یک دوره ناپایدار حرکت می‌کنند.

جورج کلونی، ایوا دوورنی، رجینا کینگ، کری واشینگتن، آلفونسو کوارون، مایکل کیتون، دیگو لونا، چیوتل اجیفور، جین فوندا، ورا فارمیگا، مارتین شین، سوفیا بوش از جمله چهره‌هایی هستند که این نامه را امضا کرده اند.

کد خبر 6099017

دیگر خبرها

  • علم جدیدی به نام پزشکی فضایی شکل گرفته است
  • چهره‌های هالیوودی خواستار تغییر جهان با هنر شدند
  • برگزاری جشن کارگری شهرداری سمنان با نام «سپاس کارگر»
  • خیزش دانشگاهیان آمریکایی؛ چالشی برای سیاست‌های دوگانه غرب در قبال حقوق بشر
  • آیت‌اللّه نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • آیت‌اللّه العظمی نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است/ اسلام «زن‌» را بعنوان اینکه مانند مرد یک انسان کامل است و شایستگی خلیفه الهی بودن را دارد معرفی کرد
  • نخستین ربات تمام الکتریکی جهان رونمایی شد/ با توانایی حفظ سرعت ثابت
  • قهرمان یخ نوردی جهان در شورای شهر اصفهان تجلیل شد
  • اینجا آمریکاست و آنهایی که در سمت درست تاریخ ایستاده‌اند
  • هم‌اینک دنیا فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل دارای حقوق‌ بین‌الملل به رسمیت می‌شناسد