Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، انجمن دفاع از قربانیان تروریسم در این بیانیه که به مناسبت روز جهانی حقوق بشر صادر کرد، افزود: ۷۲ سال از تصویب اعلامیه جهانی حقوق بشر به عنوان منشوری در پاسداشت کرامت انسانی و نقطه عطفی در حفظ آزادی، حرمت و حقوق ابناء بشر می­ گذرد. تا امروز تلاش‌های زیادی برای تحقق اهداف مندرج در این اعلامیه توسط سازمان ملل، دولت‌ها، فعالان حقوق بشری و هر آن کس که دغدغه جلوگیری از نابودی بشر به دست خویش را دارد، صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بیانیه می‌افزاید: امروز پس از گذشت ۷۲ سال از تصویب اعلامیه جهانی حقوق بشر در دهم دسامبر ۱۹۴۸، باز هم جامعه جهانی با بیم و امید به آینده می‌­نگرد، بیم از جنگ و جنایت، تهدید و ترور و امید به آینده­ای که در آن حفظ حقوق بشر نه یک بهانه برای رسیدن به خواسته­‌های نامشروع، بلکه یک واقعیت جاری در جهان باشد، امروز جهانیان امیدوار به جهانی هستند که در آن، دنیای بدون ترور دیگر شعار نباشد و هیچ انسانی قربانی ناعدالتی، زیاده خواهی، نژاد پرستی، جنگ، خشونت و تروریسم نشود.  

در این بیانیه آمده است: روز جهانی حقوق بشر، فرصتی است برای تجدید پیمان با فعالان حقوق بشر در سراسر جهان و ابراز همدردی با مدافعان واقعی حقوق بشر از آسیا تا آفریقا و از اروپا تا آمریکا که با نثار جان و سلامت خویش و ترک خانه و کاشانه بر مبانی حقوق بشر صبوری کرده و پایداری آن را ضمانتی عینی بخشیدند.

این بیانیه افزود: قربانیان تروریسم بزرگترین نقض حقوق بشر در تاریخ معاصر هستند که وضعیت اسف‌بار انبوه آسیب دیدگان در ابعاد مختلف نمایانگر عمق فاجعه بوده به نحوی که این پرونده جنایت علیه بشریت هر روز با صفحات تاریکتری سنگین‌تر شده تا جایی که یک جهان را در بهت و تأثر فرو برده است.

در این بیانیه آمده است: اگر چه امروز صاحبان زر و زور و تزویر با جریان شومی با نام سازمان تروریسم به هیچیک از اصول انسانی پایبند نبوده و کمر به نابودی تمامی دستاوردهای بشر در مبانی اعلامیه جهانی حقوق بشر بسته‌­اند، اما باید بدانیم که مقابل انسان‌های آزاده‌­ای هستند که صدای مظلومیت قربانیان جنگ، ظلم، خشونت و ترور را فریاد می‌زنند و در مسیر تحقق اهداف انسانی مندرج در اعلامیه جهانی حقوق بشر استوار، همدل و همراه هستند.

انجمن دفاع از قربانیان تروریسم در این بیانیه ضمن تجدید پیمان با مبانی مندرج در اعلامیه جهانی حقوق بشر اعلام می­‌دارد حقوق بشر قربانیان تروریسم مهمترین مصداق واقعی نقض حقوق بشر در جهان بوده که به عنوان درد مشترک جامعه بشری عنایت ویژه سازمان ملل و دولت‌­ها را طلب می‌کند.

برچسب‌ها تروریسم سازمان ملل متحد ایالات متحده آمریکا حقوق بشر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تروریسم سازمان ملل متحد ایالات متحده آمریکا حقوق بشر تروریسم سازمان ملل متحد ایالات متحده آمریکا حقوق بشر اخبار کنکور اعلامیه جهانی حقوق بشر قربانیان تروریسم حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۹۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین سرمربی مارادونا هم به ال‌دیه‌گو پیوست

سزار لوئیس منوتی، یکی از بزرگ‌ترین اسطوره‌های تاریخ فوتبال آرژانتین، در سن ۸۵ سالگی درگذشت.

به گزارش تابناک ورزشی؛ قهرمان جهان در سال ۱۹۷۸ میراثی فراموش‌نشدنی در فوتبال از خود به جای گذاشت. مرد روزاریو و یکی از مهم‌ترین افراد تاریخ فوتبال آرژانتین و جهان، اگرچه به‌عنوان یک فوتبالیست دوران حرفه‌ای خوبی داشت اما به‌عنوان مربی به شکوه خود رسید و بهترین روزهای عمرش را در آن بازه سپری کرد.

"ال‌فلاکو" که کشورش را برای نخستین‌بار قهرمان جام جهانی کرد، اولین سرمربی بود که دیگو مارادونا را به تیم ملی فراخواند و همچنین مربی او در بارسلونا هم بود. منوتی طی سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳، یکی از اعضای کادر اجرایی تیم ملی آرژانتین بود.

 منوتی دوران مربی‌گری را با هدایت نیوولز آغاز کرد و سپس قهرمانی با اتلتیکو هوراکان در سال ۱۹۷۳ او را به تیم ملی آرژانتین رساند. او می‌دانست چگونه تیم ملی را به سبک خود بسازد و همین کار را هم کرد. او تیمی هجومی ساخت که در سال ۱۹۷۸ قهرمان جام جهانی شد و بر بام فوتبال جهان ایستاد. 

پس از ناامیدی در سال ۱۹۸۲ و حذف از جام جهانی، او به بارسلونا پیوست و در آنجا سه عنوان قهرمانی به‌دست آورد. منوتی همچنین در دو دوره هدایت بوکا جونیورز را برعهده داشت. سه دوره هم در ایندیپندنته حضور داشت و تا زمان بازنشستگی در سال ۲۰۰۷ در باشگاه‌های اتلتیکو مادرید، ریورپلاته، پنیارول، تیم ملی مکزیک، سمپدوریا، روزاریو سنترال، پوئبلا و تکاس هم مربی‌گری کرد.

او که همیشه مردی محترم در فوتبال آرژانتین بود، در چند وقت اخیر خود را وقف حضور در مدیریت و مشورت در خصوص روند تیم ملی کرده بود. او یکی از حامیان لیونل اسکالونی بود که درنهایت منجر به قهرمانی آرژانتین در جام جهانی ۲۰۲۲ شد.

این مربی آرژانتینی پرافتخار روز یکشنبه در سن ۸۵ سالگی درگذشت.او دریک ماه گذشته به دلیل مشکلات خونی در بیمارستان بستری بود. او بخش قابل توجهی از تاریخ فوتبال را به خود اختصاص داده و انتظار می‌رود در ساعات آینده باشگاه‌های زیادی به این اتفاق تلخ واکنش نشان دهند.

دیگر خبرها

  • تأکید سازمان همکاری اسلامی بر حق تحصیل دختران در افغانستان
  • اولین سرمربی مارادونا هم به ال‌دیه‌گو پیوست
  • آیت‌اللّه نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • قربانیان سیل در کنیا به ۲۲۸ نفر افزایش یافت
  • قربانیان سیل در کنیا به ۲۲۸ نفر افزایش یافت+ فیلم
  • آیت‌اللّه العظمی نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است/ اسلام «زن‌» را بعنوان اینکه مانند مرد یک انسان کامل است و شایستگی خلیفه الهی بودن را دارد معرفی کرد
  • صلیب سرخ: شرایط انسانی در افغانستان وخیم و نیازمند رویکرد جدیدی است
  • بزرگترین تظاهرات دانشجویی یمن در حمایت از غزه و دانشجویان آمریکا
  • کتاب «اسلام و مبانی حقوق بشر» نقد و بررسی می شود
  • هراس کره جنوبی از حملات تروریستی کره شمالی | وزارت خارجه بیانیه داد | افزایش سطح هشدار در ۵سفارتخانه