Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@11:40:55 GMT

آمانازی یا آمازون؟

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۶۷۵۸۴

آمانازی یا آمازون؟

صبر کنید؛ بگذارید اینگونه بگویم که به جای پیراهن سایز کوچک، سایز لارج فروخته نشده و به جای لباس صورتی، لباسی آبی به فروش نرفته است؛ ما با یک اشتباه لپی روبرو نیستیم.

دقیقا این اتفاق رخ داده است؛ در نقطه‌ای از این جهان و در کشوری با ادعای دفاع از حقوق بشر، بر روی پیراهنی برای فروش، شعاری با محتوای "دعوت به انقراض و نسل کشی انسان‌های سندروم داون" درج شده است و روز‌های متمادی ست که بر روی سایت شما که بزرگترین دارایی بین المللی تان است و از شمال تا جنوب کره‌ی زمین و از شرقی‌ترین کشور‌ها تا غربی‌ترین ها، دیگر همه نام " سایت آمازون " به گوششان خورده، همچنان وجود داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سوالی در اینجا به وجود میاید: آقای مدیر عامل بزوس! در عبارت "حقوق بشر " که شعار دفاع از آن را گهگاه با خود حمل می‌کنید از منظر شما، این بشر چند کروموزوم باید داشته باشد تا بشر به حساب بیاید؟ آیا بشر ۴۶ کروموزومی تنها گونه‌ی انسان قابل دفاع است؟
از چه جایگاهی و از کدامین زاویه، در ابتدا نوشته شدن این جمله‌ی نفرت انگیز بر روی این پیراهن و سپس پذیرفته شدن اش در سایت مشهور شما شکل گرفته است؟ اعتماد به نفس تصمیم گروهی شما برای منقرض کردن انسان‌های سندروم داون، منشا اش کجاست؟
قطعنامه ۲۱۷ سازمان ملل متحد در صبح دهم دسامبر سال ۱۹۴۸، یعنی حدود هفتاد سال قبل، و با توافق و رای مثبت ۴۸ کشور، تصویب شده و امروزه به " اعلامیه جهانی حقوق بشر " مشهور است، بنده بر طبق ماده هفتم همین اعلامیه بر علیه شما، به علت منتشر کردن جهانی تصویر پیراهنی با شعاری بر علیه انسان که به وضوح دعوت به " انقراض افراد سندروم داون کرده است "، اعلام جرم می‌کنم:بخش‌هایی از ماده‌ی ۷ ام " اعلامیه جهانی حقوق بشر ":

"؛ و همه‌ی انسان‌ها محق به پاسداری و حمایت در برابر هرگونه تبعیض که ناقض این اعلامیه است میباشند. "

آقای مدیر عامل بزوس! عبارت " بیایید سندروم داون را منقرض کنیم "؛ که در سایت پربازدید آمازون مشغول به تبلیغ اش هستید:

---- بر علیه ماده‌ی ۱ ام و ۲ ام از اعلامیه‌ی جهانی حقوق بشر، کرامت و برابری انسان‌ها را نقض می‌کند، بر علیه مواد ۳ ام تا ۱۱ ام اعلامیه‌ی جهانی حقوق بشر، حق زندگی را زیر سوال میبرد.
---- بر علیه ماده‌ی ۱۲ ام تا ۱۷ ام، حقوق فردی را زیر سوال میبرد.

---- بر علیه ماده‌ی ۲۲ ام تا ۲۷ ام، حقوق اجتماعی و سلامتی فردی را زیر سوال میبرد.

بدین ترتیب جناب آقای جف بزوس؛ مدیر عامل محترم شرکت آمازون: پیرو منتشر کردن تصویر پیراهنی با شعار " بیایید سندروم داون را منقرض کنیم " در سایت بسیار پربازدید شما" آمازون "، و متعاقب نقض دست کم ۲۰ ماده از ۳۰ ماده‌ی " اعلامیه جهانی حقوق بشر " مصوب سازمان ملل متحد و همچنین بر اساس ماده‌ی ۶ ام از همین اعلامیه به عنوان در درجه‌ی اول یک انسان و سپس به عنوان یک فعال حوزه‌ی افراد سندروم داون، بر علیه سایت جهانی و فراگیر شما به تمام سازمان‌های مربوطه اعلام جرم کرده و خواهشمند است پاسخگو باشید.
بدیهیست کمترین انتظار ما حذف بسیار فوری تصویر این پیراهن از سایت آمازون و سپس عذرخواهی این شرکت از جامعه‌ی جهانی سندروم داون می‌باشد.

دکتر آزاده عباس زاده

منبع: پارسینه

کلیدواژه: شرکت آمازون پارسی خبر جف بزوس سندروم داون سایت جهانی جهانی حقوق بشر سندروم داون انسان ها ی انسان بر علیه ماده ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۷۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای رقابت علیه ۱۳ نهادعمومی غیردولتی اعلام جرم کرد

به گزارش اکوفارس، سپهر دادجوی‌توکلی در گفت‌وگو با فارس، گفت: با تبیین ظرفیت‌های ثانویه این شورا جهت برقراری رقابت سالم و شفاف اقتصادی، شورای رقابت علیه 13 نهاد غیردولتی، تعاون، نظامی و انتظامی مشمول ماده 6 قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 اعلام جرم کرده است.

وی با اشاره به ماده ۶ این قانون که نهادها و مؤسسات  عمومی و غیر دولتی، نهادهای نظامی و انتظامی و بنیادهای تعاون وابسته، موسسات خیریه، کلیه صندوق‌های بازنشستگی، را ملزم به ارائه گزارش ۶ ماهه به شورای رقابت در خصوص مجموع مالکیت مستقیم و غیر مستقیم کلیه شرکت‌های تابعه و وابسته خود در هر بازار تولید کالا و خدمات و نیز حق مالکیت مجموعا حداکثر تا ۴۰ درصدی سهم بازار و مالکیت هر کالا و خدمات می‌نماید، گفت: در پی عدم همکاری موثر برخی نهادها، شورای عالی نظارت بر اجرای اصل ۴۴، کمیته‌ نظارتی و قضایی با عضویت سازمان بازرسی، دادستانی کل کشور، وزارت دادگستری، دیوان محاسبات و سازمان بورس تشکیل داد که به پیشنهاد این کمیته، شورای رقابت در مصوبه ۵۵۱ خود در اسفند ۱۴۰۱، ۱۳ نهاد صندوق و سازمان را به دلیل عدم ارائه اطلاعات و شفافیت اقتصادی مجرم شناخته و علیه ایشان در شعب مختلف دادگاه اعلام جرم کرده است.

سخنگوی شورای رقابت اظهار داشت: تاکنون ۱۴ صندوق بازنشستگی ۲۶ نهاد عمومی غیردولتی و همه شهرداری‌های کشور با تمرکز بر ۹ شهرداری کلان شهر مشمول این ماده تشخیص داده شده‌اند.

وی از حبس و جریمه نقدی بر اساس ماده ۷۲ و بند ۱ ماده ۷۹ قانون مزبور به عنوان ضمانت اجرایی تشخیص شورا در این خصوص یاد کرد و اظهار داشت: رویه رسیدگی به اتهامات این ۱۳ نهاد همچنان در جریان است که البته در برخی موارد احکامی مانند صدور قرار منع تعقیب، اثبات اتهام، و ادامه رسیدگی صادر شده است که البته مانع انجام ادامه وظایف شورا در مطالبه‌گری نیست.

وی اسامی این نهادها را فعلا اعلام نکرد و اظهار داشت: به دلیل پیچیدگی‌های موجود و ضرورت دقت و اثرگذاری تصمیمات بر توسعه جامعه و رفاه مردم باید به دستگاه قضا فرصت داد تا بیش از پیش مطالبه‌گر حق مردم باشد.

دیگر خبرها

  • عکس | سیل؛ طغیانی علیه طغیان انسان!
  • شورای رقابت علیه ۱۳ نهادعمومی غیردولتی اعلام جرم کرد
  • حقوق فرهنگی خانواده در نظام حقوقی ایران
  • خیزش دانشگاهیان آمریکایی؛ چالشی برای سیاست‌های دوگانه غرب در قبال حقوق بشر
  • آیت‌اللّه نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • تکرار گناه فرصت‌ تعالی را از انسان می‌گیرد
  • چه کسی محجور است؟/ آثار حقوقی شخص محجور
  • گران‌فروشی چه مجازاتی دارد؟
  • هم‌اینک دنیا فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل دارای حقوق‌ بین‌الملل به رسمیت می‌شناسد
  • پنجمی حسن تفتیان در تور جهانی امارات