Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سید مجید تفرشی معاون بین الملل دبیر ستاد حقوق بشر افزود: سال جاری مدافعان سلامت و مبارزه با کرونا، مدافعین راستین حقوق عامه و جهادگران فعال در عرصه مبارزه با تروریسم اقتصادی در حوزه داخل و فعالین مبارزه با نژاد پرستی، مدافعین حقوق مستضعفان محوریت شهید سردار سلیمانی و کسانی که در مسئولیت پذیری جامعه بین الملل در حوزه مبارزه با کرونا نقش مهمی ایفا کرده اند جملگی مورد توجه کمیته اعطای جایزه قرار خواهند گرفت همچنین ذیل فعالان در حوزه مبارزه با تروریسم و دفاع از مستضعفان جایزه ویژه‌ای نیز به عنوان جایزه سپهبد شهید قاسم سلیمانی در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تفرشی اظهارداشت: هدف از بزرگداشت این روز در حقیقت احترام به تصمیم اجماعی بیش از ۵۰ کشور عضو سازمان کنفرانس اسلامی است و سال ۲۰۰۸ از همه اعضا خواسته شده این روز را گرامی بدارند.

وی ادامه داد: با توجه به استقبال گسترده اساتید و دانشجویان جایزه‌ای هم برای کسانی که در هفت زمینه حمایت از حقوق عامه، ترویج مبانی حقوق بشر، نقد حقوق بشر سکولار، کووید۱۹ و حق سلامت، تحریم و مقابله با تروریسم اقتصادی، دفاع از حقوق ملت‌ها و مستضعفان و ابعاد ترور شهید سردار سلیمانی دارای تالیفات علمی باشند، تقدیم می‌شود.

معاون بین الملل دبیر ستاد حقوق بشر با بیان اینکه حقوق بشر اسلامی دامنه وسیعی داشته و از جنین تا جنازه انسان‌ها را مورد توجه قرار داده است، افزود: متاسفانه در جهانی زندگی می‌کنیم که اصلی‌ترین تولید کنندگان و صادر کنندگان تسلیحات مرگبار خود را اصلی‌ترین و معتبرترین مدعیان صیانت از حقوق بشر معرفی می‌کنند.

تفرشی در خصوص دلیل و اهمیت تدوین اعلامیه حقوق بشر اسلامی از سوی کشور‌های عضو سازمان کنفرانس اسلامی، اظهار داشت: اعلامیه جهانی حقوق بشر در سال ۱۹۴۸ بعد از جنگ‌های خانمان برانداز دوم جهانی شکل گرفت. اعلامیه‌ای که ادبیات آن توسط دول غربی و یا پیروز در جنگ شکل گرفت و عملا کشور‌های اسلامی در آن نقشی نداشتند.

معاون ستاد حقوق بشرافزود: این اعلامیه ضعف‌های متعددی داشته و دارد. اعلامیه‌ای که به کرامت ذاتی انسانی، رابطه انسان با خدا و معنویات و بحث هایی، چون مبارزه با استعمارگری، حقوق زنان و کودکان بی توجه بوده و انسان را در ظرفیت خارج از منبع وحی مورد شناسایی قرار می‌دهد.

تفرشی اضافه کرد: وزرای خارجه دول عضو سازمان کنفرانس اسلامی در سال ۱۹۹۰ ضمن اجماع در خصوص نقایص اعلامیه جهانی حقوق بشر و با هدف رفع آن مبادرت به تنظیم اعلامیه جدیدی با عنوان " اعلامیه حقوق بشر اسلامی" نمودند. اعلامیه‌ای که بعد‌ها به دلیل محل برگزاری به اعلامیه قاهره معروف شد.

وی با اشاره به اینکه پیش از این نیز کشور‌های اسلامی مبادرت به تنظیم دو اعلامیه دیگر یکی در سال ۱۹۷۹ در مکه و دیگری سال ۱۹۸۸در طائف نموده بودند، ادامه داد: اعلامیه قاهره مهمترین سند حقوق بشری ملهم از آموزه‌ها و شریعت اسلام بوده و نماد اراده کشور‌های اسلامی در ضرورت صیانت از ارزش‌های واقعی حقوق بشر در جهان می‌باشد.

معاون دبیر ستاد حقوق بشر گفت: مخالفت و تعارض اصلی حقوق بشر اسلامی همانا عدم توجه اعلامیه جهانی حقوق بشر به منبع الهی، اخلاق، معنویات، امنیت دینی و فضائل انسانی است. این در حالی است که حقوق بشر اسلامی، کرامت انسانی مطرح بوده و در ذات و ارزش انسان‌ها دیده شده است؛ ظرفیتی که همواره در طول حیات انسان با اوست.

تفرشی اظهارداشت: کشور‌های غربی از اولین روز تصویب اعلامیه حقوق بشر اسلامی به شدت نسبت به آن معترض بوده و برخی مقامات که دم از آزادی بیان می‌زنند حتی آن را محکوم کرده اند. در سال ۲۰۰۸ به پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران و تائید سازمان کنفرانس اسلامی ۱۵ مرداد به عنوان روز «بزرگداشت حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی» تعیین شده فلذا امسال شاهد برگزاری ششمین دوره این مراسم می‌باشیم. سعی کرده ایم به عنوان یکی از اعضای OIC فاکتور‌هایی برای حقوق بشر ارائه دهیم.

وی ضمن رد ریشه غربی مفهوم یا واژه حقوق بشر گفت: حقوق بشر در ذات اسلام نهادینه شده و وضعیت فعلی نامناسب آن عمدتا برخاسته از عملکرد ضعیف برخی از کشور‌های اسلامی است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ستاد حقوق بشر کنفرانس اسلامی سازمان کنفرانس اسلامی حقوق بشر اسلامی کشور های اسلامی ستاد حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۸۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبعات باخت: مدافعان تاتنهام درگیر شدند! (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، شاگردان آنگه پوستکوگلو روز یکشنبه در آنفیلد عملکرد ضعیف خود را ادامه دادند. ابتدا محمد صلاح در دقیقه ۱۶ لیورپول را به برتری رساند‌.

سپس اندی رابرتسون از فاصله نزدیک توپ را به تور چسباند تا لیورپول درست قبل از پایان نیمه اول اختلاف را دو برابر کند.

بازی برای تاتنهام زمانی تلخ‌تر شد که رومرو و رویال در میانه زمین با هم درگیر شدند و دیگر بازیکنان مجبور شدند آنها را از یکدیگر جدا کنند‌.

گیلرمو ویکاریو، دروازه‌بان اسپرز، پس از دیدن درگیری دو بازیکن، به سرعت از داخل محوطه جریمه دوید و خودش را به آنها رساند و تلاش کرد آنها را جدا کند.

روی کین، کارشناس اسکای اسپورت، مدعی شد که این اتفاق نشانه مثبتی برای تاتنهام است، اما اشاره کرد که هر دو بازیکن باید بهتر دفاع کنند.

او گفت:«من به طور کلی از چنین رفتاری بدم نمی‌آید، زیرا به این معنی اتهاجمیست که شما به بازی اهمیت می‌دهید. 
اما آنها باید این نوع رفتار را در نوع بازی خودتان هم نشان دهید و بهتر بازی کنید. تاتنهام امروز بسیار بسیار ضعیف بوده است.

دیگر خبرها

  • نسل جدید مدافعان ایتالیایی، آینده ای درخشان پیش رو دارد / فیلم
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • اسلامی: برای مبارزه با سلطه کشورهای استکباری آماده هستیم
  • تبعات باخت: مدافعان تاتنهام درگیر شدند! (عکس)
  • «هات داکس» جایزه بهترین مستند بین‌المللی را به فیلم هندی داد
  • زوال اسرائیل در اندیشه امام و رهبر انقلاب
  • تحقیر مدافعان و دروازه‌بانان قبل از زدن گل؛ از اوزیل تا واردی / فیلم
  • شرکت در انتخابات یک حق و تکلیف ملی است
  • آیت‌الله حسینی همدانی: هنوز سران بعضی کشورها که باید در خط مقدم مبارزه با اسرائیل باشند خوابند/ دانشجویان باطن حقوق بشر آمریکایی را نمایان کردند/ هیچ‌کدام از رسانه‌هایشان نمی‌توانند برخورد پلیس را عادی جلوه دهند
  • روحیه مبارزه و شجاعت ایران را تمجید می‌کنیم