Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما پایگاه اینترنتی شبکه تلویزیونی راشاتودی نوشت: انگلیس همه بندهای اعلامیه جهانی حقوق بشر را نقض کرده است.
­گزارش سازمان ملل متحد در مورد سطوح تکان دهنده فقر کودکان در انگلیس، بخشی از وضعیت موجود است. از سال 2000 هنگامی که یونیسف نگرانی هایی را در مورد وضعیت کودکان انگلیس مطرح کرد نهادهای سازمان ملل، دولت های انگلیس را چندین بار محکوم کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آنها متوجه شده اند که سیاست های اجتماعی، حقوق زنان، افراد معلول و کسانی که نیازمند کمک قانونی هستند در این انگلیس نقض می شود. اعلامیه جهانی حقوق بشر- یکی از معاهداتی که ظاهرا برای جلوگیری از این جرائم اجتماعی طراحی شد- امسال 70 ساله شده است. هر کدام از مفاد این اعلامیه درصددند از همه چیز از حق زندگی و آزادی بیان گرفته تا حقوق مدنی و اقتصادی مانند حق کار و حقوق شایسته، آموزش و پرورش و مسکن محافظت کند.

سیاست های اجتماعی، حقوق زنان، افراد معلول و کسانی که نیازمند کمک قانونی هستند در این انگلیس نقض می شود.

اعلامیه جهانی حقوق بشر سال 1976 در نهایت به عنوان بخشی از "کنوانسیون بین المللی حقوق مدنی و سیاسی" وارد قوانین انگلیس شد. با وجود این، دولت های مستمر انگلیس سی بند از اعلامیه جهانی حقوق بشر را به شکل های مختلفی نقض کرده اند.
هفتادمین سالگرد اعلامیه جهانی حقوق بشر امسال در حالی آغاز شد که تندای آچیوم گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور نژادپرستی از آنچه وی "نژادپرستی ساختاری" در قلب جامعه انگلیس خواند انتقاد کرد. یافته های آچیوم در حالی مطرح شده اند که رشیده مانجو گزارشگر ویژه قبلی شورای حقوق بشر سازمان ملل سال 2014 اعلام کرد فرهنگ ارعاب و آزار جنسی در انگلیس رواج دارد و ریاضت اقتصادی تاثیر "نامتناسب" بر زنان دارد. مانجو اجازه پیدا نکرد از مرکز یارل وود در انگلیس بازدید کند. در این مرکز زنان و دخترانی که قرار است از این کشور اخراج شوند برای مدتی نامشخص در زندان بسر می برند. یافته های مانجو نشان می دهد از سال 2008 هیچ بهبودی در وضعیت زنان بوجود نیامده است.

" کنوانسیون حذف همه اشکال تبعیض علیه زنان سازمان ملل" در آن سال اعلام کرده بود: زنان به اندازه کافی در پارلمان نماینده ندارند، زنان شاغل، حقوق کمتری دریافت می کنند و زنان به طور فزاینده ای به سبب ارتکاب جرائم جزیی، راهی زندان می شوند. در این گزارش اینگونه نتیجه گیری شد که میزان حقوق زنان به طور متوسط هفده درصد کمتر از مردان است.

زنان انگليسي به اندازه کافی در پارلمان نماینده ندارند، زنان شاغل، حقوق کمتری دریافت می کنند و زنان به طور فزاینده ای به سبب ارتکاب جرائم جزیی، راهی زندان می شوند.

اما آیا در انگلیس، مطبوعات آزاد وجود دارد؟ کمیته حقوق بشر سازمان ملل سال 2008 اعلام کرد قوانین انگلیس " رسانه های منتقد را از موضوعات مورد علاقه جدی مردم منصرف می کنند که این موضوع بر توانایی محققان و روزنامه نگاران برای انتشار آثارشان، تاثیر منفی دارد."
" قانون ضد افترا" سال 2013 تصویب شد تا این وضعیت را تصحیح کند ولی این قانون، بیان عقیده را به یک دفاع و بیان حقیقت را به یک تهاجم احتمالی تبدیل کرد. وضعیت انگلیس در مورد حقِ آمدن به خیابان ها و اعتراض مسالمت آمیز به این شرایط چطور است؟ ماینا کیای گزارشگر آزادی برگزاری تجمعات مسالمت آمیز سازمان ملل سال 2013 از انگلیس دیدار کرد.

کمیته حقوق بشر سازمان ملل اعلام کرد قوانین انگلیس " رسانه های منتقد را از موضوعات مورد علاقه جدی مردم منصرف می کنند که این موضوع بر توانایی محققان و روزنامه نگاران برای انتشار آثارشان، تاثیر منفی دارد."

وی استفاده انگلیس را از ماموران لباس شخصی پلیس که به داخل گروههای غیرخشن نفوذ داده می شوند محکوم کرد. آنطور که جولیان آسانژ زندانی سیاسی و بنیانگذار سایت افشاگر ویکیلیکس و افراد دیگر فاش کرده اند، جاسوسی صرفا از معترضان و فعالان سیاسی صورت نمی گیرد. جاسوسی از همه صورت می گیرد. دولت محافظه کار انگلیس سال 2014 "قانون اختیارات بررسی و حفظ اطلاعات" را تصویب کرد.
ناوی پیلای کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل با محکوم کردن این قانون گفت:" این قانون شرکت های خصوصی را عملا مجبور می کند امکان دسترسی گسترده به اطلاعات مربوط به افراد را بدون رضایت و اطلاع آنها فراهم کنند."

جولیان آسانژ بنیانگذار سایت افشاگر ویکیلیکس و افراد دیگر فاش کرده اند جاسوسی در انگليس صرفا از معترضان و فعالان سیاسی صورت نمی گیرد. جاسوسی از همه صورت می گیرد. دولت محافظه کار انگلیس سال 2014 "قانون اختیارات بررسی و حفظ اطلاعات" را تصویب کرد.

در عین حال، پیلای در گزارش خود برای شورای حقوق بشر سازمان ملل پا را از این هم فراتر گذاشت و جمع آوری گسترده اطلاعات در انگلیس را با قوانین بین المللی مغایر دانست. پیلای همچنین از دولت دیوید کامرون به سبب تلاش برای تصویب کردن قانون اختیارات بررسی و حفظ اطلاعات، انتقاد کرد. در مورد بازداشت ها باید گفت "گروه کاری سازمان ملل در خصوص بازداشت خودسرانه" دسامبر 2015، بررسی را درباره آسانژ آغاز کرد که عملا در سفارت اکوادور زندانی شده بود. اوایل سال 2016، از هر پنج عضو این گروه، سه نفر گفتند:" دولت های سوئد و انگلیس ، آسانژ را به طور خودسرانه بازداشت کرده اند."

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: نژادپرستی ساختاری انگلیس سازمان ملل حقوق زنان شوراي حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۹۴۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌اللّه العظمی نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است/ اسلام «زن‌» را بعنوان اینکه مانند مرد یک انسان کامل است و شایستگی خلیفه الهی بودن را دارد معرفی کرد

به گزارش جماران؛ متن پیام آیت‌اللّه العظمی نوری همدانی به همایش هویت عصری زنان در آینه قرآن و حدیث بدین شرح است:

 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ

الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ وَ الصَّلَاةُ وَ السَّلَامُ عَلَی سَیِّدِنا وَ نَبِیِّنَا أَبِی ‌الْقَاسِمِ المصطفی مُحَمَّد وَ عَلَی أهلِ بَیتِهِ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ سیَّما بَقیَّهَ اللَّهِ فِی الأرَضینَ.

با سلام و تحیت به آن مجمع محترم؛

موضوع «جایگاه و موقعیّت بانوان‌» از دیر باز مورد گفتمان اندیشمندان و صاحب نظران بوده و نویسندگان و نظریه پردازان در این زمینه دیدگاههای گوناگونی‌ارایه داده و هر یک از آنان برداشت و تحلیلی داشته و طبق جهان بینی خود آن را ابراز داشته‌اند. که این موضوع با مطالعه تاریخ اقوام و ملل روشنتر می‌شود.

در این میان مکتب حیات بخش اسلام‌ که کامل‌ترین ادیان است با توجه به نظر واقع بینانه به انسان و وظایف و تکالیف او، موقعیت بانوان را به نحو اصولی مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و با عنایت به ساختار خلقت زنان به تبیین حقوق آنها پرداخته است که با نگرش دقیق و خالی از اغراض باید گفت‌: در هیچ‌مکتب و گرایشی اینگونه حریم و حقوق زنان مورد حمایت قرار نگرفته‌ و شأن و منزلت آنان مصونیت پیدا نکرده است‌.

مگر نه این است که پیش از ظهور اسلام با زنان در همه نقاط جهان به بدترین نوع ‌برخورد می‌شده و از کمترین حقوق اجتماعی محرومشان داشته بودند.

که در آن فضای مسموم حضرت رسول اکرم‌(صلی الله علیه و آله) رفعت مقام و شأن والای ‌بانوان‌ را با کمال صراحت اعلام و قوانینی بر اساس فطرت انسان مقرّر داشت‌.

و مگر نه این است که با استقبال از حضور زنان در عرصه‌های جهادی و آموزشی و پرورشی و اجتماعی سالهای نخستین ظهور اسلام به عصر طلایی تبدیل شد و بر تارک ‌جبین تاریخ اسلام درخشید.

انسانی در میان دو دیوار بلندِ تحجر و تمدّن‌ِ کاذب‌. محبوسی در اعماق دو زندان‌: زندان جاهلیّت و زندان بردگی مُدِرن‌. اسیر دو کمند: کمند اوهام و خرافات و کمند تهمت و افتراءآت‌. مقهور دو فرهنگ‌، فرهنگ جاهلی و فرهنگ کلمات فریبنده به نام آزادی ‌و بعنوان علم و تمدن و تساوی حقوق‌. بالاخره فریادگری بدون فریادرس‌! و مُجرمی بدون ارتکاب جرم‌، مظلومی به ‌ظلم مضاعف و محروم از حقوق زندگی صحیح‌!

در روزگاری که در تمام فرهنگهای اقوام و ملل جهان «زن‌» بعنوان یک‌ «موجود پست » و «طفیلی » و انسان درجه دوّم‌ مطرح بود و تلخی ‌و محرومیّت بر همه ابعاد و زندگی او چه سیاسی‌، چه فرهنگی و چه اقتصادی ‌سایه افکنده و مورد بدبینی‌ ها و آماج تهمت‌ها بود و از هیچ روزنه‌ای بر افق زندگی ‌او روشنایی نمی‌تابید، و همه درها بر روی او بسته بود، خورشید اسلام طلوع ‌کرد و افق زندگی او را از کَران تا کَران روشن نمود و ندای عطوفت‌آمیز پیغمبر رحمت‌، حضرت محمّد مصطفی(صلی الله علیه و آله) روح نشاط و امید در کالبد او دمید و راه ‌ترقی و تکامل را به روی او از همه جهت باز کرد.

حضرتش موقعیّت مهم «زن» در اجتماع بشری و جایگاه بلند او و شایستگی‌ ها و استعدادهای فراوانی را که دست آفرینش در وجود این‌موجود بدیع قرار داده است را گوشزد کرد و آیه‌هایی از قرآن مجید را در رابطه با معرفی مقام مهم زن و ارزش والای او برای مردم بیان نمود. «زن‌» را بعنوان اینکه مانند مرد یک انسان کامل است و شایسته همه‌کمالات و کرامت‌های انسانی است و شایستگی خلیفه الهی بودن را دارد معرفی کرد.

«مَنْ عَمِلَ صَالِحًا مِنْ ذَکَرٍ أَوْ أُنْثَى وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْیِیَنَّهُ حَیَاةً طَیِّبَةً وَلَنَجْزِیَنَّهُمْ أَجْرَهُمْ بِأَحْسَنِ مَا کَانُوا یَعْمَلُونَ»

«إِنَّ الْمُسْلِمِینَ وَالْمُسْلِمَاتِ وَالْمُؤْمِنِینَ وَالْمُؤْمِنَاتِ وَالْقَانِتِینَ وَالْقَانِتَاتِ وَالصَّادِقِینَ وَالصَّادِقَاتِ وَالصَّابِرِینَ وَالصَّابِرَاتِ وَالْخَاشِعِینَ وَالْخَاشِعَاتِ وَالْمُتَصَدِّقِینَ وَالْمُتَصَدِّقَاتِ وَالصَّائِمِینَ وَالصَّائِمَاتِ وَالْحَافِظِینَ فُرُوجَهُمْ وَالْحَافِظَاتِ وَالذَّاکِرِینَ اللَّهَ کَثِیرًا وَالذَّاکِرَاتِ أَعَدَّ اللَّهُ لَهُمْ مَغْفِرَةً وَأَجْرًا عَظِیمًا»

و این نمونه‌ای از آیات قرآن در عظمت زنان است و بر همین اساس همانطور که نمونه‌ای از مردان برای الگوسازی ذکر نمود، از زنان شایسته نیز به عنوان الگو معرفی می‌شود:

« ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا لِلَّذِینَ کَفَرُوا امْرَأَتَ نُوحٍ وَامْرَأَتَ لُوطٍ کَانَتَا تَحْتَ عَبْدَیْنِ مِنْ عِبَادِنَا صَالِحَیْنِ فَخَانَتَاهُمَا فَلَمْ یُغْنِیَا عَنْهُمَا مِنَ اللَّهِ شَیْئًا وَقِیلَ ادْخُلَا النَّارَ مَعَ الدَّاخِلِینَ وَضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا لِلَّذِینَ آمَنُوا امْرَأَتَ فِرْعَوْنَ إِذْ قَالَتْ رَبِّ ابْنِ لِی عِنْدَکَ بَیْتًا فِی الْجَنَّةِ وَنَجِّنِی مِنْ فِرْعَوْنَ وَعَمَلِهِ وَنَجِّنِی مِنَ الْقَوْمِ الظَّالِمِینَ وَمَرْیَمَ ابْنَتَ عِمْرَانَ الَّتِی أَحْصَنَتْ فَرْجَهَا فَنَفَخْنَا فِیهِ مِنْ رُوحِنَا وَصَدَّقَتْ بِکَلِمَاتِ رَبِّهَا وَکُتُبِهِ وَکَانَتْ مِنَ الْقَانِتِینَ»

و در روایات ما نیز احادیث مختلف و متواتر درباره حقوق و جایگاه بانوان ذکر شده‌است که توصیه می‌شود به کتب حدیثی ما مراجعه کرده و با در نظر گرفتن سند احادیث بعضی از مطالب جعلی که با قرآن کریم مطابقت ندارد را استثناء نمود.

امروز نیز دنیای کفر با متهم ساختن اسلام نسبت به حقوق زن آنچه را که خود در عمل انجام می‌دهد به دین مقدس ما نسبت می‌دهد در حالی که با این عمل می‌خواهد پرده سیاه بر حقایق و موقعیت زن در اسلام بپوشاند و عمل ننگین خود را نسبت به بانوان توجیه نماید، اما باید با صدای رسا و بلند اعلام کرد که این دین بزرگترین حامی حقوق زن می‌باشد.

در پایان از همه حاضرین، خصوصاً از برگزار کنندگان این جلسه محترم و بویژه نماینده معظم ولی فقیه آیت الله آقای نورمفیدی کمال سپاس و تشکر را دارم و توفیق همگان را از خداوند متعال خواستارم و متلمس دعای خیر می‌باشم.

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

 

قم مقدسه

حسین نوری همدانی

دیگر خبرها

  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان؛ مردان ایران چهارم، زنان هشتم
  • غریب‌آبادی: چه کسی به داد زنان و دختران آمریکایی می‌رسد
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان در آمریکا
  • واکنش معاون قوه قضاییه به برخورد با زنان و دختران در آمریکا: چه کسی به داد آنها می‌رسد؟
  • آیت‌اللّه نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان و دختران در آمریکا
  • آیت‌اللّه العظمی نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است/ اسلام «زن‌» را بعنوان اینکه مانند مرد یک انسان کامل است و شایستگی خلیفه الهی بودن را دارد معرفی کرد
  • توهین در آزادی، فرصتی دوباره برای احیای حقوق زنان در ورزشگاه‌ها
  • تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق
  • لزوم واکنش ایران اقدام اخیر رسانه انگلیسی علیه امنیت روانی مردم