Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران -ايرنا - دبيرکل سازمان ملل متحد در پيامي به مناسبت روز حقوق بشر10 دسامبر 2017 برابر با 19 آذر ماه جاري همه مردم و رهبران جهان را در هر کجا فراخواند تا در دفاع از تمامي حقوق بشر يعني حقوق مدني، سياسي ، اقتصادي ، اجتماعي و فرهنگي همچنين ارزش هايي قيام کنند که تاکيد براميدها براي جهاني منصفانه تر، امن تر و بهتر براي همه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ايرنا از مرکز اطلاعات سازمان ملل در تهران در پيام آنتونيو گوترش آمده است:امسال گراميداشت روز حقوق بشر مصادف است با آغاز جشن هاي يک ساله پس از گذشت هفت دهه ازتصويب يکي از پر محتوا ترين و فراگيرترين توافقات بين المللي جهان. اعلاميه جهاني حقوق بشر برابري و منزلت هر يک از افراد بشر را برقرار و تصريح مي نمايد هر دولتي مسئوليت اصلي براي توانمند کردن تمامي مردم خود به منظور بهره مندي ازهمه حقوق و آزادي هاي غير قابل انکار به عهده دارد.
دبيرکل سازمان ملل متحد در اين پيام تاکيد کرده است :همه ما حق آزادانه صحبت کردن و شرکت در تصميماتي داريم که بر زندگي ما اثر مي گذارد. همه ما حق داريم فارغ از هر گونه تبعيض زندگي کنيم. ما حق برآموزش، مراقبت بهداشتي، فرصت هاي اقتصادي و معيارمتعارف زندگي را داريم. ما حق، براي داشتن زندگي خصوصي و عدالت داريم. اين حقوق به همگي ما هر روزه مرتبط است. آنها بنيان جوامع صلح آميز و توسعه پايدار هستند.
در ادامه اين پيام آمد است : از زمان اعلان اعلاميه حقوق بشر در 1948، حقوق بشر يکي از سه ستون سازمان ملل متحد همراه با صلح و توسعه بوده است. درعين اينکه سوء رفتار نسبت به حقوق بشرپس از تصويب آن پايان نيافت، اين اعلاميه به تعداد زيادي از مردم براي به دست آوردن آزادي و امنيت کمک کرده است. اعلاميه کمک کرد جلوي تخلفات گرفته شود، عدالت در قبال خطاکاري ها به اجرا درآيد همچنين قوانين و تدابير حقوق بشرملي وبين المللي تقويت گردند.
گوترش در ادامه پيام خود آورده است : با وجود اين پيشرفت ها، اصول اساسي اعلاميه جهاني حقوق بشر در تمامي نواحي محک زده مي شوند. ما شاهد خصومت فزاينده عليه حقوق بشر و آناني که از حقوق بشر دفاع مي کنند به وسيله افرادي هستيم که از استثمار و تفرقه سود مي برند. شاهد تنفر، نابردباري، وحشيگري و ساير جرايم هستيم. اين اقدامات همگي ما را به خطر مي اندازند.
دبيرکل سازمان ملل تصريح کرده است: اينجانب، در روز حقوق بشرمي خواهم از مدافعان و مروجان حقوق بشر شامل کارکنان سازمان ملل متحد قدرداني مي کنم که هرروز و گاه در وضعيت هاي خطرناک تلاش مي کنند تا از حقوق بشر حمايت کنند و هم چنين همه مردم و رهبران را در هرکجا ترغيب مي نمايم در دفاع از تمامي حقوق بشر يعني حقوق مدني، سياسي ، اقتصادي ، اجتماعي و فرهنگي همچنين ارزش هايي قيام کنند که تاکيد براميد هاي ما براي جهاني منصفانه تر، امن تر و بهتر براي همه دارد.
اجتمام**2181**1418
تنظيم : ناهيد حاجي خاني ** ناشر: مريم برزآبادي
*آگاهي از آخرين اخبار اجتماعي و حوادث ايران و جهان در کانال تلگرام گروه اجتماعي ايرنا:
irnaej@
https://t.me/irnaej
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۲۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • ضرورت تجلیل از پیشگامان موج جدید ضد صهیونیستی
  • اخذ سند تک برگی تمامی اراضی ملی در محدوده شهر زهک
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • دیدار دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر با سفیر ایران در سوریه
  • آزادی‌خواهی از ویژگی‌های عناصر علمی و دانشگاهی در تمامی ادوار تاریخ است
  • پیشنهادات امیرعبداللهیان به دبیرکل سازمان همکاری اسلامی
  • پاسخ کوبنده دبیرکل جنبش "ابتکار ملی فلسطین" به جانبداری مجری بی‌بی‌سی در دفاع از اسرائیل (فیلم)
  • دبیرخانه سازمان همکاری اسلامی جنایات اسرائیل را مستندسازی کند
  • پیشنهادهای ایران به سازمان همکاری اسلامی درباره غزه
  • امیرعبداللهیان با دبیزکل سازمان همکاری‌های اسلامی دیدار کرد