Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیج دانشجویی و رئیس دانشگاه ایلام طی نامه مشترکی به رئیس سازمان ملل خواستار ورود مسئولانه این سازمان به نسل کشی میانمار و برخورد با مسببین آن شد. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه ایلام به همراه رئیس این دانشگاه طی نامه ای از دبیر کل سازمان ملل درخواست کردند تا در خصوص قضیه نسل کشی در میانمار ورود مسئولانه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن این نامه به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای آنتونیو گوترش
دبیر کل محترم سازمان ملل متحد

با عرض سلام و وقت بخیر
لازم دانستیم نکاتی در خصوص جنایات اخیر علیه مردم مسلمان روهینگیا در میانمار را خدمت جنابعالی متذکر شویم.

جناب آقای دبیر کل

مسلمانان میانمار در چند سال گذشته تحت ظلم وستم وحشیانه و غیرانسانی دولت میانمار و بوداییان افراطی قرارگرفته اند و روز به روز بر شدت این جنایت دهشتناک و ناجوانمردانه افزوده میشود.
به آتش کشیدن منازل و مساجد مسلمانان ، قتل و غارت مردم و تجاوز به زنان و دختران مسلمان موجب برانگیخته شدن خشم و نفرت مسلمانان و جریحه دار شدن احساسات آزادگان جهان فارغ از دین،نژاد،رنگ و مذهب گردیده است. تصاویر منتشر شده از سوزاندن کودکان و به خاک و خون کشیدن آنان وحشت انگیز و غیر قابل باور است. در گزارشی به نقل از منابع محلی آمار کشته شدگان جنایت اخیر 800 نفر اعلام شده است و طبق گزارش آژانس پناهندگان خود سازمان ملل حدود 290 هزار نفر در دوهفته گذشته از خشونت های دولت میانمار به بنگلادش گریخته اند. و باید گفت گستردگی جنایت سازماندهی شده علیه مسلمانان علی خصوص جنایت اخیر در میانمار بی سابقه بوده است و این درحالی است که خبر آن از سوی کشورها و رسانه های غربی بایکوت میشود و چندان به آن پرداخته نمیشود. رسانه هایی که گاهی برای آزردگی خاطر یک حیوان زمین و زمان را به هم میریزند ولی در برابر کشتار وحشیانه مسلمانان خود را به تغافل زده اند و سکوت اختیار کرده اند و در عین حال از حقوق بشر و عواطف انسانی دم میزنند.

جناب آقای آنتونیو گوترش

اگر به اعلامیه جهانی حقوق بشر نگاهی بیندازیم خواهیم دید که تقریبا هیچ یک از مواد اعلامیه در میانمار رعایت نمیشود . برای مثال در ماده سوم اعلامیه جهانی حقوق بشر آمده است که : هرکس حق زندگی ، آزادی و امنیت شخصی دارد. و در ماده پنجم آمده است که:هیچکس را نمیتوان تحت شکنجه یا مجازات یا رفتاری قرارداد که ظالمانه و یا برخلاف انسانیت و شئون بشری و یا موهن است. و یا ماده پانزدهم که : هرکس حق دارد که دارای تابعیت باشد و هیچکس را نمیتوان خودسرانه از تابعیت خود یا از حق تغییر تابعیت محروم کرد.
به طور آشکار و مبرهن دیده میشود که اعلامیه جهانی حقوق بشر در میانمار توسط دولت و بوداییان افراطی به سخره گرفته شده است.

جناب آقای آنتونیو گوترش

از جنابعالی استدعا داریم که با توجه به اعلامیه جهانی حقوق بشر ، باتوجه به وظایف و اختیاراتی که بر عهده دارید و همچنین باتوجه به ابزارهایی که به موجب فصول پنجم ، ششم و هفتم منشور ملل متحد در اختیار شورای امنیت سازمان ملل قرارداده شده است با تشکیل جلسه و بررسی جنایات علیه مسلمانان ، به طور ویژه در مسئله کشتار وحشیانه مسلمانان میانمار ورود کرده و اقدامات قاطع جهت برآورده شدن خواسته های زیر در دستور کار قرار داده شود.

1. فراهم شدن شرایط جهت رساندن امکانات اولیه زندگی به ساکنان روهینگیا و آوارگان

2.تأمین امنیت جانی مسلمانان ساکن در روهینگیا

.3 به رسمیت شناختن تابعیت مسلمانان روهینگیا توسط دولت


4.احترام به حقوق مادی و معنوی و آزادی مسلمانان همچون سایر ادیان و مذاهب

5.شناسایی و محاکمه عاملان جنایات اخیر

6. فراهم آوردن شرایط لازم جهت بازگشت آوارگان به وطن خویش


7.بهبود وضعیت معیشت و شرایط کار در روهینگیا

والسلام علی من التبع الهدی


با تشکر و سپاس فراوان
از جانب
_ ریاست دانشگاه ایلام
_ بسیج دانشجویی دانشگاه ایلام

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۳۰۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند

کیم سونگ، سفیر کره شمالی در سازمان ملل متحد، ایالات متحده، ژاپن و ۴۷ کشور دیگر را متهم کرد که به دنبال اجتناب از مقررات این سازمان در مورد کشورش هستند که مصمم به ارائه قوانین آنها هستند.

به گزارش خبرگزاری مرکزی کره (KCNA)، در بیانیه سفیر کره شمالی آمده است: «نیرو‌های متخاصم ممکن است در آینده دومین و سومین پنل کارشناسی را علیه ما راه اندازی کنند، اما همه آنها با گذشت زمان با خود ویرانگری مواجه خواهند شد». 

کیم در پایان گفت: اگر ایالات متحده و پیروانش به‌جای عبرت گرفتن از پرونده اخیر، سیاست خصمانه نابهنگام را در قبال کره شمالی (جمهوری دموکراتیک خلق کره) پیگیرانه دنبال کنند، با شکست استراتژیک بدتری مواجه خواهند شد.

پیش از این، سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی گفته بود پیونگ یانگ در واکنش به استفاده واشنگتن از حقوق بشر به عنوان ابزاری برای تهاجم و رفتار خصمانه علیه کره شمالی، گزینه‌های سختگیرانه و قاطعی برای حفاظت از حاکمیت و امنیت خود خواهد داشت. واشنگتن همواره از حقوق بشر برای اقدامات تحریک‌آمیز سیاسی و توطئه علیه پیونگ یانگ استفاده می‌کند. او گفت: ما به تحریم‌های آمریکا عادت کرده‌ایم و توان و قدرت بالایی برای ایستادن در مقابل هر گونه تحریم شدیدی داریم.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • تأکید سازمان همکاری اسلامی بر حق تحصیل دختران در افغانستان
  • مجلس دوباره به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان ورود می‌کند؟
  • ورود دوباره مجلس به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • تمجید رئیسی از اعتراضات در دانشگاه‌های غربی
  • ورود خودرو‌های جدید به هلال احمر
  • کتاب «اسلام و مبانی حقوق بشر» نقد و بررسی می شود
  • دیدار دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر با سفیر ایران در سوریه
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند
  • گران‌فروشی چه مجازاتی دارد؟
  • مجامع بین‌المللی برای توقف سرکوب دانشجویان آمریکایی ورود کنند